Новини

ВОАС знову відкрив двері вінницьким студентам


Сьогодні, 03 грудня, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбувся традиційний день відкритих дверей.

З метою підвищення загального рівня правової культури та набуття необхідного рівня правових знань суд відвідали студенти Вінницької філії «Університету сучасних знань».

У ході заходу в.о. керівника апарату суду Яна Петрунчак ознайомила  майбутніх юристів з діяльністю суду, його структурою, процедурою реєстрації позовної заяви та формуванням адміністративної справи.


«Вінницький окружний адміністративний суд – один  з передових пілотних судів України із запровадженим повним автоматизованим циклом ведення діловодства та проходження судових справ, в якому використовується передовий світовий досвід судового адміністрування та організації роботи, запроваджуються інноваційні технології та процеси, що в свою чергу забезпечує надання якісних та професійних судових послуг громадянам», – зауважила в.о. керівника апарату суду.

Згодом майбутнім юристам провели екскурсію приміщенням суду, в ході якої студенти мали можливість відвідати робочі кабінети працівників суду та  зали судових засідань.


На завершення заходу молодь подякувала в.о. керівника апарату суду Яні Петрунчак за змістовну та цікаву інформацію про діяльність Вінницького окружного адміністративного суду та побігла мерщій фотографуватися у робочих кріслах суддів на згадку про день відкритих дверей у суді.