Новини

ВОАС ПОВІДОМЛЯЄ ПРО РЕЗУЛЬТАТ РОЗГЛЯДУ РЕЗОНАНСНОЇ СПРАВИ


До уваги громадськості!


У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа № 128/860/17 за позовом Вінницького національного аграрного університету, треті особи, що не  заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Міністерство освіти і науки, ГУ Держгеокадастру до Агрономічної сільської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Донецький національний університет ім. В.Стуса, ДП "Науковий інноваційний технологічний центр інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України"   про визнання протиправним та скасування рішення.


Судовий розгляд даної адміністративної справи викликав значний суспільний резонанс та проходив за активної участі громадськості.


З огляду на викладене інформуємо, що рішенням суду від 27 квітня 2018 року, прийнятим за результатами розгляду даної справи позов задоволено частково. Визнано протиправним та скасовано пункт 1 рішення Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель, які включені в межу населеного пункту села Агрономічне Вінницького району Вінницької області» № 195 від 2.12.2016р. Відмовлено в частині позовних вимог про визнання протиправним та скасування пункту 3 рішення Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель, які включено в межу населеного пункту села Агрономічне Вінницького району Вінницької області» № 195 від 2.12.2016р.


Ознайомитися із рішенням суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень.(www.reyestr.court.gov.ua) за № 128/860/17.