Новини

Вінницький окружний адміністративний суд розпочинає проведення оцінювання якості роботи суду


Шановні відвідувачі суду! 


Пропонуємо Вам пройти опитування щодо якості роботи Вінницького окружного адміністративного суду за Системою оцінювання роботи суду затвердженою Рішенням Ради суддів України № 28 від 2 квітня 2015 року.


Опитування триватиме з 12 березня по 12 квітня 2018 року! 


Метою опитування є вдосконалення роботи Вінницького окружного адміністративного суду, а саме: підвищення ефективності, продуктивності та якості судових процедур.
Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на стендах, дотримання строків та процедур розгляду справ. 


Звертаємо Вашу увагу, що заповнену анкету можна буде опустити до спеціальної скриньки, яка встановлена у інформаційному секторі (1-й поверх) та у холі 3-го поверху Будинку адміністративних судів. 


Окрім того, зазначене опитування можна пройти он-лайн, заповнивши електронну форму анкети у розділі «Для громадян» на офіційному веб-сайті суду  (http://voas.gov.ua/)
Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг Вінницьким окружним адміністративним судом. 


Результати проведеного опитування будуть опрацьовані та прийняті до уваги і розміщенні на офіційному веб-сайті суду. 


Пам’ятайте, Ви оцінюєте - ми змінюємося!