Новини

Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд адміністративної справи №802/354/16-а за позовом заступника начальника Генерального штабу України Хижого В.М.


Увага!


Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд  адміністративної справи №802/354/16-а за позовом заступника начальника Генерального штабу України Хижого В.М. 

Сьогодні, 16 червня 2017 року об 11 год.00 хв. продовжиться розгляд адміністративної справи  за позовом Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Міністр оборони України Полторак Степан Тимофійович про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення.




Нагадаємо, що згідно ухвали Вищого адміністративного суду України від 05.04.2017 року матеріали даної справи повернуто на новий розгляд до Вінницького окружного адміністративного суду.


Предмет позову – визнання протиправним та скасування наказів Міністерства оборони України № 148 від 18.02.2016, відповідно до якого Хижого В.М. звільнено з військової служби у запас, та Генерального штабу Збройних Сил-Головнокомандувача Збройних Сил України (по стройовій частині) від 23.02.2016 №36 про виключення зі списків особового складу, всіх видів забезпечення, а також поновлення позивача на посаді заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України.



Про хід та розгляд судового засідання буде повідомлено додатково на веб-сайті суду та на офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook.