Новини

У Вінницькому окружному адміністративному суді відбувся захід, присвячений благодійній акції «Добро починається з тебе»


Сьогодні, 04 грудня 2015 року, Вінницький окружний адміністративний суд розпочав робочий день у досить незвичному форматі та зустрів відвідувачів суду по-особливому.

Вестибюль суду мав неперевершений вигляд: вишиті рушники та скатертини, запашні пироги, свіжоспечені торти, тістечка, печиво та інші вироби.


В рамках благодійної акції «Добро починається з тебе» працівники суду пригощали відвідувачів й усіх охочих різними кулінарними виробами, ароматною кавою та смачним чаєм.


Збір коштів для благодійної допомоги у такий незвичний спосіб привернув значну увагу відвідувачів та працівників Будинку адміністративних судів.


«Другий рік поспіль Вінницький окружний адміністративний суд організовує традиційний солодкий ярмарок, присвячений благодійній акції «Добро починається з тебе». Основна мета заходу – збір коштів для підтримки вихованців дитячих будинків. Сьогодні у ВОАС збирають кошти для Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки, щоб придбати найнеобхідніші речі», – повідомила в.о. керівника апарату суду Яна Петрунчак.

«Таким чином ми хочемо проявити свою небайдужість до чужих проблем та підтримку. Переконані, що у наших серцях й надалі пануватиме добро, любов та розуміння.

Дякуємо усім відвідувачам за участь у акції», - зазначила Яна Петрунчак.


Для  колективу ВОАС організація даного акції є не просто можливістю відвідати вихованців дитячого будинку, а в першу чергу подарувати своє тепло та опіку дітям, позбавленим батьківського піклування, висловити свою небайдужість.


Кошти, зібрані сьогодні, підуть на потреби діток: побутові проблеми, памперси, продукти харчування та інше.

Такі заходи об’єднують та роблять нас добрішими.

Колектив Вінницького окружного адміністративного суду висловлює щиру вдячність усім учасникам благодійної акції «Добро починається з тебе» за підтримку та бажання зробити цей світ добрішим.


Людина починається з добра,
Із ласки і великої любові,
Із батьківської хати і двора,
З поваги, що звучить у кожнім слові.
Людина починається з добра,
З уміння співчувати, захистити.
Це зрозуміти всім давно пора,
Бо ми прийшли у світ добро творити.
Людина починається з добра,
Із світла, що серця переповняє.
Ця істина, як світ, така стара,
А й досі на добро нас надихає.