Новини

У ВІННИЦЬКОМУ ОКРУЖНОМУ АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДІ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Наказом Вінницького окружного адміністративного суду від 01.04.2021 № 020, оголошено конкурс на заміщення вакантних посад державної служби»

 категорії «В»:


-    секретаря судового засідання відділу організації судового процесу - 3 вакантні посади  (безстрокові) додаток 1;


категорії «Б»:


-     начальник відділу служби судових розпорядників відділу служби судових розпорядників (безстрокова) додаток 2;


Згідно із положеннями статті 1 Закону України «Про державну службу» державна служба – це публічна, професійна, політично неупереджена діяльність з практичного виконання завдань і функцій держави. Державний службовець – це громадянин України, який займає посаду державної служби в органі державної влади, іншому державному органі, його апараті (секретаріаті), одержує заробітну плату за рахунок коштів державного бюджету та здійснює встановлені для цієї посади повноваження, безпосередньо пов’язані з виконанням завдань і функцій такого державного органу, а також дотримується принципів державної служби.

Статтею 50 Закону України «Про державну службу» визначено, що заробітна плата державного службовця складається з:

1) посадового окладу;

2) надбавки за вислугу років;

3) надбавки за ранг державного службовця;

4) премії (у разі встановлення).


Крім того, працівникам апарату суду в межах фонду оплати праці надається матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань та допомога на оздоровлення у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції від 25.09.2019 № 844);


2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції від 25.09.2019 № 844), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону. Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Державні службовці Вінницького окружного адміністративного суду, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додаткам 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246.

Інформацію для участі в конкурсі приймаємо до 17.00 год. 16 квітня 2021 року:

Конкурсний відбір відбудеться 22 квітня 2021 року початок о 10.00 за адресою м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14 в приміщенні Вінницького окружного адміністративного суду.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14, або за телефоном: 55-15-37.