Новини

Сьогодні, 22 березня 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді проведено конкурс на заміщення вакантних посад


Відповідно до наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 28 лютого 2017року №020 оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:


-    Посади категорії «Б»:

•Заступника начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та господарського забезпечення – 1 вакансія.

• Заступника начальника відділу документального забезпечення (канцелярія)  1 вакансія.


-        Посади  категорії «В»:

• Головного спеціаліста відділу служби управління персоналу  – 1 вакансія.

• Головного спеціаліста  – 1 вакансія.

• Секретаря суду відділу документального забезпечення (канцелярія)  – 1 вакансія (на час відпуски для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку) .

Даний конкурсний добір на зайняття вакантних посад державної служби проходив у два етапи, відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246.

Так, першим етапом конкурсу для претендентів на зайняття вакантних посад  було тестування.


Даний етап конкурсного добору проводиться з метою визначення рівня знань законодавства на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства.


Поряд з цим, для осіб, що претендували  на зайняття посад категорії Б, черговим етапом конкурсу було розв’язання ситуаційних завдань, що стосуються специфіки вакантних посад. Даний етап  проводиться з метою об’єктивного з’ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків.
Заключним етепом конкурсу стала співбесіда, до якої за результатами попередніх турів було допущено 5 осіб.



Під час співбесіди члени комісії оцінювали відповідність досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.  Визначення остаточних результатів конкурсу виразовується у балах як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок.
Оприлюднення інформації про результати конкурсу буде здійснено додатково на нашому офіційному веб-сайті.