Новини

СЕКРЕТАРІ СУДОВИХ ЗАСІДАНЬ ВОАС ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ


24-26 квітня 2017 року у місті Києві проходила підготовка секретарів судового засідання окружних та адміністративних судів, організована Національною школою суддів України згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів на 2017 рік.


Під час  підготовки секретарі судового засідання  мали змогу більше дізнатись про основи тайм-менеджменту, методики оптимізації робочого часу, побудову стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку, запобігання професійному вигоранню.


Окремо розглядались теми психології діяльності працівників апаратів суддів, засобів оптимізації міжособистісних стосунків працівників апарату суду, шляхів вирішення та попередження конфліктів у спілкуванні з відвідувачами суду.


У рамках підготовки слухачі актуалізували свої знання щодо стандартів поведінки працівника суду, методів та засобів уникнення зловживань зі сторони учасників судового процесу, особливостей спілкування з працівниками правоохоронних органів, свідками, сторонами, складними учасниками процесу та ЗМІ.


За результатами підготовки в анкетуванні слухачі зазначили, що підготовка мала практичну корисність, була цікава і насичена програма з високим рівнем викладання.


По завершенню, секретарі судового засідання Вінницького окружного адміністративного суду – Дар’я Жупанова та Катерина Макарова, які були відряджені для підвищення рівня кваліфікації, отримали Сертифікати Національної школи Суддів України.