Новини

ПРЕС-АНОНС


До уваги громадськості!



В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа №128/860/17  за позовом Вінницького національного аграрного університету, треті особи, що не  заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Міністерство освіти і науки, ГУ Держгеокадастру до Агрономічної сільської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Донецький національний університет ім. В.Стуса,  ДП "Науковий інноваційний технологічний центр інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України"   про визнання протиправним та скасування рішення.


Предметом розгляду у даній справі  є вимога про визнання протиправним та скасування в частині п.п.1, 3 рішення Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області від 02.12.2016 року №195 " Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель, які включені в межу населеного пункту села Агрономічне Вінницького району Вінницької області".


У підготовчому судовому засіданні судом було задоволено клопотання про  витребування додаткових доказів у Вінницької міської  ради та Вінницької районної державної адміністрації Вінницької області та оголошено перерву.


Зважаючи на те, що судовий розгляд даної адміністративної справи має широкий резонанс  та проходить за активної участі громадськості, Вінницький окружний адміністративний суд інформує, що 15.03.2017 року об 11 год. 30 хв. буде продовжено судове засідання по даній справі.