Новини

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ХІД РОЗГЛЯДУ РЕЗОНАНСНОЇ СПРАВИ


До уваги громадськості!


В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 128/860/17 за позовом Вінницького національного аграрного університету до Агрономічної сільської ради, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Міністерства освіти і науки України, Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, Донецького національного університету ім. Василя Стуса, Державного підприємства "Науковий інноваційний-технологічний центр інституту кормів та сільського господарства Поділля національної академії аграрних наук України"   про визнання протиправним та скасування рішення.


Зважаючи на те, що судовий розгляд даної адміністративної справи має широкий резонанс  та проходить за активної участі громадськості, Вінницький окружний адміністративний суд інформує про хід розгляду даної справи.


Так,  22 лютого 2018 року,  у судовому засіданні  судом  постановлено ухвалу про задоволення клопотання представників відповідача  про витребування доказів.


З огляду на вищезазначене, судовий розгляд справи буде продовжено 15 березня 2018 року об 11 год. 30 хв.