Новини

Майбутні правники на порозі ВОАС


Студентів 1, 2, 3 курсів юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса привітала Ольга Бідлевич (начальник відділу служби управління персоналом) та допомогла детально ознайомитися з роботою установи.



Далі з Оленою Гарболінською (начальником відділу документального забезпечення (канцелярії) молодь попрямувала "шляхом позовної заяви", відвідавши сектор прийому та інформаційний сектор. Тут студенти дізналися про новації в судовій системі України, а саме про можливість звернення до установи  електронним шляхом.



Далі естафету в екскурсії приміщенням суду перейняв  заступник відділу забезпечення судового процесу Олександр Бурбела провів відвідувачів до осердя правосуддя, розповівши про специфіку роботи секретаріату. Саме там секретар судового засідання Ілона Краєвська влаштувала "майстер-клас" по оформленню адміністративної справи, що викликало активну реакцію майбутніх юристів. 



Кульмінацією наповненого візиту стало відвідання справжнього судового засідання та відкритого спілкування із головуючою  суддею по справі Русланою Дмитришеною.



Суддя  залюбки розповіла студентам про (без перебільшення) справу власного життя, про випробування на шляху до посади судді. Руслана Дмитришена закликала молодих правників завжди залишатися порядними людьми, ставити перед собою цілі і досягати їх! 



Зарядившись мотивацією від судді ВОАС, студенти попрямували далі здобувати фахові знання!