Новини

ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ ВОАС ПІДВИЩИЛА ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ


Сьогодні у місті Києві завершилася  підготовка спеціалістів із забезпечення зв'язків зі ЗМІ (прес-секретарів), організована Національною школою суддів України в рамках Графіку підготовки працівників апаратів судів на 2017 рік.


Участь у даній підготовці взяла головний спеціаліст Вінницького окружного адміністративного суду -Леся Поліщук.


У ході підготовки судові речники вдосконалювали знання у сфері проходження державної служби, антикорупційного законодавства, основ тайм-менеджменту та комунікаційного менеджменту.


Також учасники підготовки вдосконалювали майстерність з фахових питань, зокрема щодо побудови комунікаційної стратегії суду, налагодженні ефективної комунікації судів з громадськістю, аспектів надання інтерв'ю представниками суду засобам масової інформації, висвітлення розгляду резонансних справ.


Окрім того, під час підготовки практичним досвідом та акцентами роботи у сфері комунікативної діяльності  з прес-секретарями ділилися провідні журналісти правових видань- Катерина Вороненко і Бєляєва Катерина та судді-спікери судів України- Олександр Михайлович  Сасевич, Тетяна Дмитрівна Суярко, Володимир Львович Гевко.


Щодо ефективної взаємодії прес-секретаря з прес-центром судової влади України та про аспекти роботи  на інформаційному полі  щодо створення та просування контенту, а також про побудову партнерських стосунків зі ЗМІ з учасниками підготовки досвідом ділилися представники відділу комунікаційної діяльності Вищої ради правосуддя України- Оксана Миколаївна Лисенко та Ірина Вікторівна Паламарчук.


Цікаві дискусії та обговорення під час навчань, вирішення ситуаційних та практичних завдань, моделювання ситуацій та активність представників судів  при обміні досвідом свідчили про необхідність таких заходів.


По завершенню навчань всі учасники підготовки отримали сертифікати Національної школи суддів України та побажання  плідної реалізації отриманих знань.