Новини

До уваги помічників суддів та працівників апаратів судів



Національна школа суддів України запрошує взяти участь в онлайн-семінарі 4 травня 2023 року “Діяльність суду в надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану” (через застосунок “Zoom”).

Навчання організовується та проводиться Вінницьким навчальним центром та відділом підготовки суддів НШСУ (для помічників суддів) Тривалість програми становить 8 академічних годин (0,27 кредита ЄКТС).

Обов’язковою умовою проходження онлайн-навчання у НШСУ є наявність увімкненої відеокамери.

Для участі в семінарі працівники судів апаратів судів-державні службовці мають обов’язково зареєструватися шляхом заповнення гугл-форми.

Для працівників апаратів судів-державних службовців реєстрація тут:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRQv79UhuwaIDiky99bDdl3cQIUcimndxUXUe_mCP5QJTTTQ/viewform

Для помічників суддів реєстрація тут:

https://docs.google.com/forms/d/1XeProwkV-McaMWzL2J_J_xzpNMUIZuTEWTFt7o4Dn7U/edit

З програмою семінару можна ознайомитися на сайті НШСУ у розділі "Підготовка працівників апаратів судів" за 7 днів до його проведення.

Посилання для приєднання до відеоконференції в “Zoom” буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронні адреси вказані при заповненні реєстраційної гугл-форми.

За додатковою інформацією можна звертатися до відділу підготовки суддів, Вінницького навчального центру за телефоном: +38(044)597-09-35 або електронними адресами: vnc@nsj.gov.ua, judges@nsj.gov.ua.

Примітка:

Повідомляємо, що при реєстрації на навчання в НШСУ Ви надаєте однозначну, добровільну, поінформовану згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до сформульованої мети обробки даних для навчальної та науково-дослідної діяльності НШСУ.

У правовідносинах, пов'язаних із захистом і обробкою персональних даних, діяльність НШСУ здійснюється відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».