Новини

ЗАСТУПНИК КЕРІВНИКА АПАРАТУ ВОАС ПІДВИЩИЛА РІВЕНЬ ЗНАНЬ ІЗ СУДОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ

В період з 12 по 16 червня 2017 року в місті Києві Національною школою суддів України проведено підготовку керівників і заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Читати далі

ВОАС повідомляє про розгляд справи за позовом Хижого Володимира Миколайовича

Сьогодні, 16 червня 2017 року, завершився розгляд даної адміністративної справи.

Читати далі

Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд адміністративної справи №802/354/16-а за позовом заступника начальника Генерального штабу України Хижого В.М.

Сьогодні, 16 червня 2017 року об 11 год.00 хв. продовжиться розгляд адміністративної справи за позовом Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Міністр оборони України Полторак Степан Тимофійович про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення.

Читати далі

МАЙБУТНІ ПРАВНИКИ ВІДВІДАЛИ ВОАС

Сьогодні, 14 червня 2017 року в рамках проекту «День відкритих дверей», який успішно реалізується Вінницьким окружним адміністративним судом з 2011 року, до суду завітали майбутні правники – студенти Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету.

Читати далі

ПРАКТИКА В СУДІ - ПЕРШИЙ КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

Вінницький окружний адміністративний суд не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням.

Читати далі

У ВІННИЦЬКОМУ ОКРУЖНОМУ АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДІ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Наказом Вінницького окружного адміністративного суду від 13.06.2017 № 055, оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби.

Читати далі

Голова ВОАС переймає досвід суддівської спільноти у США

На початку цього тижня розпочалась навчальна поїздка «Альтернативне вирішення спорів (АВС) та суди в США» містами Сполучених Штатів Америки.

Читати далі

ЗАСТУПНИК КЕРІВНИКА АПАРАТУ ВОАС БЕРЕ УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ КЕРІВНИКІВ ТА ЗАСТУПНИКІВ КЕРІВНИКІВ АПАРАТІВ МІСЦЕВИХ ТА АПЕЛЯЦІЙНИХ СУДІВ

Сьогодні, 12 червня 2017 року, в рамках Календарного плану навчань на 2017 рік, затвердженого Національною школою суддів України, у місті Києві розпочалася п’ятиденна підготовка керівників апаратів та заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Читати далі

ВОАС ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІХ ПРАВНИКІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Вінницький окружний адміністративний суд знову відкриє двері для майбутніх фахівців права.

Читати далі

СУДДЯ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ СУДДІВ-ВИКЛАДАЧІВ

Національною школою суддів України за підтримки українсько-канадського проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку” 1-2 червня 2017 року у місті Києві проведено методологічний тренінг для суддів-викладачів на тему: “Методика підготовки та викладання тренінгів у НШСУ”.

Читати далі