Новини

Представники ВОАС вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

Сьогодні на Європейській площі м. Вінниці відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятнику Небесної Сотні і Героїв АТО з нагоди 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

Читати далі

Працівники ВОАС активно проводять дозвілля

Нещодавно представник Вінницького окружного адміністративного суду Валерій Цилюрик прийняв участь у турнірі з паркового волейболу.

Читати далі

Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у період з 25 серпня по 28 серпня 2015 року

За період з 25 серпня по 28 серпня 2015 року до Вінницького окружного адміністративного суду звернулись 9 фізичних та 13  юридичних осіб  щодо оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень.

Читати далі

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

1 вересня 2015 року набирає чинності Закон України від 22 травня 2015 року № 484-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сплати судового збору».

Читати далі

У Будинку адміністративних судів збирають пластикові кришечки на протези для учасників АТО

Колектив Вінницького апеляційного адміністративного суду та Вінницького окружного адміністративного суду спільно з громадською організацією «Гармонія» запрошують усіх небайдужих приєднатися до збору кришечок від пластикових пляшок на виготовлення протезів для захисників нашої держави.

Читати далі

IV турнір з міні-футболу з розіграшу «Кубка адміністративних судів – 2015»

Цьогоріч представники адміністративної юстиції відзначали День Незалежності у незвичному форматі.

Читати далі

Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у період з 17 серпня по 21 серпня 2015 року

За період з 17 серпня по 21 серпня 2015 року до Вінницького окружного адміністративного суду звернулись 19 фізичних та 12 юридичних осіб  щодо оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень.

Читати далі

У ВОАС провели урочисте зібрання з нагоди 24-ї річниці Незалежності України

21 серпня 2015 року у Вінницькому окружному адміністративному суді проведено урочисту нараду з нагоди  24-ї річниці Незалежності України.

Читати далі

Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у період з 10 серпня по 14 серпня 2015 року

За період з 10 серпня  по 14 серпня  2015 року до Вінницького окружного адміністративного суду звернулись 21 фізичних та 9 юридичних осіб щодо оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень

Читати далі